Leg de basis voor je bedrijf en mindset
&
Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent

Droom jij er al een tijdje van om (zelfstandig) ondernemer te worden?

En heb je het gevoel dat het moment is aangebroken om vanaf nu beslissingen te nemen
waar jij écht gelukkig van wordt?

Ga ervoor!

Je hebt een fantastisch idee en wilt met jouw product en/of dienst het leven van andere mensen verrijken.
Het enige wat jou nu nog in de weg staat is gebrek aan zelfvertrouwen, kennis en tools om jouw idee tot leven te brengen.

Voel jij je aangesproken?
Dan heb ik een super mooi traject ontwikkeld voor jou.

Tijdens dit traject werk je 3 maanden
samen met mij aan jouw bedrijf.

Ik help je om jouw idee te ontvouwen tot een bedrijf dat helemaal is afgestemd op jouw voorwaarden.

Zodat je gaat ondernemen op jouw eigen authentieke manier en jezelf laat zien zoals je werkelijk bent.

Hier gaan we aan werken:

Voor wie is dit traject?

‘Het ondernemerschap heeft zoveel meer te bieden dan vrijheid alleen.
Een eigen bedrijf beginnen is je levenswerk!’

 

Dit traject is voor kennisondernemers, virtual assistents, lichtwerkers, trainers en coaches. Iedereen die, misschien wel vanuit een eigen levensveranderende ervaring, hun kennis en ervaring willen delen met andere mensen om zo een mooiere samenleving te creëren.

Jij hebt een prachtige boodschap te delen en je wilt een product/dienst ontwikkelen om het leven van andere mensen te verrijken en natuurlijk daar zelf ook een lekkere boterham van te kunnen eten.

Tijdens dit traject ga je verbinden met jouw ware essentie en krijg je praktische tools aangereikt om jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent. We gaan de komende 3 maanden jouw bedrijf dus letterlijk en figuurlijk vormgeven.

Is dit herkenbaar voor jou?

M

Je werkt al maanden aan je website, maar het komt maar niet af en je denkt dat je pas echt kunt starten wanneer deze online is.

M

Je wilt absoluut niet terug in loondienst, maar je twijfelt of je wel geschikt bent voor het zelfstandig ondernemerschap en of je het wel voor elkaar gaat krijgen fulltime te kunnen leven van je bedrijf. Het voelt nu meer als een tijdrovende hobby.

M

Je krijgt steeds minder plezier in hetgeen wat je doet en het ontbreekt je aan focus. Eigenlijk weet je ‘s ochtends als je opstaat niet goed wat je moet doen.

M

Je voelt dat je echt wat te bieden hebt met jouw product/dienst. Alleen waar blijven die klanten nou? Je had verwacht dat het makkelijker zou zijn om klanten te krijgen.

M

Je vraagt je voortdurend af hoe anderen het doen en download zoveel mogelijk gratis kennis van experts, maar weet deze kennis niet eigen te maken en om te zetten in concrete actie.

M

Je voelt je soms eenzaam in dit avontuur en mist mensen om je heen waarmee je kunt sparren en waar jij je door gezien/gehoord en begrepen voelt.

Het komt goed.
Ook ik ben hier doorheen gegaan en liet me leiden door angst.
De angst om nooit goed genoeg te zijn.
Nu kies ik bewust voor verbinding, authenticiteit en plezier’.

Een creatieve duizendpoot, verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling
en geboren met een ondernemersgeest.

Ik ben altijd een beetje een manusje-van-alles geweest. Veel dingen leuk vinden en daardoor dus moeilijk keuzes kunnen maken en focus vinden. Eén ding wist ik wel altijd al heel zeker. Werken voor een baas was niet voor mij weggelegd. Ik wilde de vrijheid om mijn eigen creativiteit te laten stromen en mijn eigen visie te ontwikkelen voor de dingen die ik doe.

In de afgelopen jaren vond ik mijn weg in het ontwikkelen en optimaliseren van bedrijfsconcepten. Ik heb 10-tallen startups een identiteit kunnen geven waar zij nog jaren op door kunnen bouwen. Daarnaast heb ik als freelance interim manager projecten opgepakt en vormgegeven bij grotere bedrijven.

Inmiddels werk ik alweer 8 jaar voor mezelf en zie dit nog steeds als één groot avontuur. Ik heb in de afgelopen jaren voor veel uitdagingen gestaan, steeds weer nieuwe keuzes moeten maken en andere wegen ingeslagen. Dit gaat samen met een enorme persoonlijke groei en dat maakt voor mij het ondernemerschap zo interessant. Je bedrijf is een reflectie van jezelf en door jezelf steeds beter te leren kennen, kun je dus ook steeds bewustere keuzes maken en hierdoor jouw leven en bedrijf afstemmen op jouw eigen voorwaarden.

Mijn eigen bedrijf runnen is mijn grote passie, mijn levenswerk!

Duurzaamheid is mijn sleutelwoord geworden. Ik zal niet de business coach zijn die jou belooft dat je binnen een aantal maanden 10k omzet gaat draaien. Niet omdat dit niet kan, maar omdat ik het belangrijk vind dat rijk worden niet de drijfveer is om een eigen bedrijf te beginnen. Er is namelijk geen korte weg naar meer geluk of succes. Vind de motivatie in jezelf en ga eerst geven, dan ontvangen en lever met jouw werk een mooie bijdrage aan de maatschappij. De rest volgt dan vanzelf!

Eén van mijn favoriete quotes van
Tony Robbins, die ik na het behalen van mijn NLP certificaat in 2018 ook live in London heb mogen bewonderen:

 

“We usually overestimate what we think we can accomplish in one year-but we grossly underestimate what we can accomplish in a decade.”

— Tony Robbins

Wij hebben Lana voor Makeover.nl ingeschakeld omdat het bedrijf een gezicht miste en iemand die daar de projecten voor groei samen met ons kon oppakken. Lana heeft een heel jaar lang alle projecten onder haar hoede gehad en ontwikkeld, o.a. een ledenomgeving en grote delen van de nieuwe website. Lana is erg zelfstandig, creatief, durft zichzelf uit te spreken en ontwikkeld snel een visie voor het werk wat ze doet. Het meest waardevol in onze samenwerking vond ik het feit dat ze visie heeft en daarbinnen de creatieve oplossingen weet te vinden. Lana is iemand die je prima voor een boodschap kunt sturen en een project van A tot Z kan oppakken.

Demian Beenakker

makeover.nl

Ik verwijs een ieder vol vertrouwen naar mijn website en ik wens elke startende ondernemer ditzelfde gevoel van trots toe. We hebben gedurende het creatieproces intensief contact gehad en Lana is elke deadline nagekomen. Lana denkt mee in het proces zowel op looks als op inhoud, ze heeft mij veel vragen gesteld waardoor ik mijn beeld steeds scherper kreeg en ze is altijd bereikbaar geweest.

Nicole Engels

demindsetpsycholoog.com

Lana heeft bijna een jaar op het Smart&Sexy kantoor gewerkt om samen met ons de plannen visueel vorm te geven. Video’s en fotoshoots begeleiden, online programma vormgeven, restyling van het kantoor, er is van alles gebeurd. Het is zeer prettig werken met Lana. Ze denkt mee, creëert en verrast, stelt vragen en neemt verantwoordelijkheid. Ze werkt heel zelfstanding en als een diesel (wat heel fijn is) en haalt alle deadlines. Haar netwerk krijg je erbij. Een pool van hele leuke, professionele mensen waar zij mee werkt en waarvan zij weet wie zij waar voor moet vragen. Wij gaan bij een volgend project graag weer met Lana aan de slag.

Lisa Portengen

lisaportengen.nl

Een tijdje terug heb ik een Skype-gesprek gehad met Lana. Haar ervaring in de creatieve wereld in combinatie met haar ondernemersgeest trokken me aan om met Lana in gesprek te gaan. Voor mij is ondernemen helemaal nieuw en had even een duwtje in de juiste richting nodig. Met Lana kletsen heeft me geholpen om meer van mezelf te laten zien en om bewuster te worden van de kanalen die ik kan inzetten om mijn site te promoten. Thanks!

Marlouk Basten

Versjesvanmar.nl

Wat als je gebruik zou maken van de vrijheid
om jouw leven en bedrijf vorm te geven hoe jij dat wilt?

Stel je eens voor…

 

Je laat je niet meer afleiden door wat andere mensen van je vinden. Je hebt vertrouwen in jezelf en wat jij te bieden hebt. Je kunt goedbedoelde adviezen incasseren en ook weer loslaten wanneer deze niet aansluiten op jouw visie. Het brengt je niet meer aan het wankelen.

Je vertrekpunt is helder en je voelt je er helemaal klaar voor om jouw eigen weg te bewandelen. Je hebt een duidelijk verhaal over wie je bent, wat je aanbiedt en wie je klanten zijn. Dit heb je kunnen gieten in een vormgeving die helemaal bij jou past en daarnaast heb je strategische bedrijfdoelen die passen bij jouw ambities.

Je gaat effectief met je tijd om en zit dus niet onnodig veel uren op social media. Er is een stroom van nieuwe klanten en je hebt balans gevonden tussen werken in je bedrijf (dagelijkse processen) en aan je bedrijf (groeiprocessen)

Bovenal beleef je plezier in het ondernemerschap en geniet je ervan om nieuwe dingen te leren die jou weer verder helpen groeien. De basis staat en daar kun je altijd op terugvallen!

Ben jij er klaar voor om los te laten wie je denkt te moeten zijn
en jouw eigen weg te bewandelen?

N

Persoonlijke begeleiding

N

Samenwerkdagen

N

Handige (web) templates

N

Persoonlijk focusplan

Dit is wat je 3 maanden lang krijgt tijdens het traject:

1-op-1 coaching:

De 1-op-1 coaching sessies zijn mooie spiegel sessies om meer zelfinzicht te ontwikkelen. Waar hou jij jezelf tegen door aangeleerde beperkende gedachtes en ideeën? Wanneer je kunt verbinden met jouw ware essentie, kun je veel bewustere keuzes maken, in je leven en je bedrijf, die écht bij jou passen.

Ik, als business coach, kan je helpen de dingen te versimpelen, kleiner te maken en lichter te laten aanvoelen. Hierdoor kun je de zaken opnieuw prioriteren en focus aanbrengen.

Accountability groep:

Als zelfstandig ondernemer ben je vaak alleen aan het ploeteren en mis je soms een klankbord. In de besloten Facebook groep kun je netwerken en brainstormen. Dit traject volg je niet alleen, maar samen met andere startende ondernemers.

Elke maandagochtend staat er een gezamenlijke weekstart op de agenda.
Dit in de vorm van een masterclass, brainstormsessie of een samenwerkdag. Check in de agenda wanneer deze gepland staan.

Werkboeken:

Je krijgt elke maand (3x) een werkboek opgestuurd waarmee je zelf aan de slag kunt. Deze werkboeken helpen je jouw kernwaarden te ontdekken, doelgroep te definiëren en een sales funnel te bouwen.

Bundel deze aan het einde van het traject en je hebt jouw eigen business focus plan gemaakt.

Masterclasses:

Als aanvulling op de werkboeken staan er ook 3 masterclasses op de agenda. Deze vinden altijd op een maandagochtend plaats. Check in de agenda wanneer deze gepland staan.

Website builder & templates:

Bij deelname aan dit traject krijg je van mij het Divi theme voor WordPress er gratis bij. Dit is een uitstekende builder waarmee je heel makkelijk zelf jouw website kunt opzetten en aanpassen.

Upload de templates die ik voor je heb gemaakt op je website en je hoeft alleen nog maar de kleuren, lettertypes, foto’s en teksten zelf aan te passen. Tijdens de samenwerkdagen gaan we hiermee aan de slag!

Agenda: online samenwerkdagen, masterclasses en brainstormsessies.

Online masterclasses

Maandag 09:00 – 10:00 uur

– 8 februari:
– 8 maart:
– 12 mei:

Online samenwerkdagen

Maandag van 09:00 – 16:00

– 22 februari: ‘Onweerstaanbare webteksten schrijven’
– 22 maart: ‘Maak je homepagina’
– 19 april:

Online brainstormsessies

Maandag 09:00 – 10:30

– 15 feb
– 15 maart
– 12 april

* De planning voor de 1-op-1 coaching sessies worden persoonlijk ingepland.

{

“Coaching van Lana is trouwens heus niet zweverig of vaag.
Haar adviezen zijn vaak juist heel praktisch en to-the-point.”

– Jenny Zuidberg – Magic Mill Support

De persoonlijke ervaring van Jenny Zuidberg

Magic Mill Support

Persoonlijk Assistent voor ZZP’ers in de bouw

Ik heb Lana ontmoet op Facebook waar ik deelnam aan haar netwerk/accountability groep ‘Maandagochtend Brandstof’ om de week goed te starten. Ik was pas net begonnen met mijn bedrijf naast mijn baan en kon wel wat hulp en tips gebruiken om na afloop van mijn contract meteen goed te starten.

Ik merkte al vrij snel dat er toch meer bij een bedrijf komt kijken dan ik in eerste instantie dacht. Lana heeft toen aangeboden me 1 op 1 te coachen en zo een basis te leggen voor mijn mindset en mijn bedrijf.

Lana gaf me een aantal opdrachten om mezelf en mijn ideale klant beter te leren kennen. Door hierover na te denken, werd voor mij steeds helderder wat ik precies wilde. Ook kreeg ik hierin steeds meer zelfvertrouwen dat ik echt wat te bieden heb vanuit mijn bedrijf.

Tijdens onze sessies stelde ze goede vragen, waardoor ik echt moest voelen en nadenken waar ik stond, waar ik naar toe wilde, en vooral waarom. Ik heb hier veel van geleerd, waardoor ik nu die vragen soms ook aan mezelf kan stellen als ik weer eens ergens tegenaan loop.

Coaching van Lana is trouwens heus niet zweverig of vaag. De vragen die ze stelt en haar adviezen zijn juist vaak heel praktisch en to-the-point. Maar hierdoor merk je wel dat de basisvragen, die in het begin misschien nog wat vaag zijn, beetje bij beetje worden ingevuld, waardoor je ook echt het gevoel hebt jezelf en je ‘waarom’ beter te leren kennen. Hier kun je dan ook weer praktisch en vol zelfvertrouwen mee aan de slag in je bedrijf en je leven.

Lana heeft van jongs af aan ervaring in het ondernemerschap en kan jong en oud begeleiden bij het starten van een eigen bedrijf.

Dit traject is iets voor jou wanneer je:

R

Net bent ingeschreven bij de KVK of dit op korte termijn van plan bent. Je neemt jouw bedrijf en toekomstdromen serieus. Dus je wilt niet maar half van start gaan en veel tijd verliezen door eerst maar wat aan te rommelen. Je gelooft dat professionele begeleiding jou op weg kan helpen om meer doelgericht te werken aan de opbouw van jouw bedrijf.

R

Graag nieuwe dingen wilt leren en, ondanks dat het spannend is, wel openstaat om uit je comfortzone te stappen. Je wilt graag het beste uit jezelf halen en vind het daarom ook niet erg als een coaching sessie confronterend kan zijn. Je gaat graag all-in om hier een succes van te maken en weet inmiddels hoe belangrijk het is om te investeren in jezelf om te groeien in de toekomst!

Dit traject is niets voor jou wanneer je:

Q

Niet bereid bent om voor de volle 100% in te stappen. Je moet het uiteindelijk zelf doen en je verantwoordelijkheid nemen. Ik kan jou inzichten geven, adviezen en tools die jou helpen sneller en gerichter resultaten te behalen, maar jij bent de eindverantwoordelijke. Door hier aan het begin gelijk duidelijk over te zijn, halen we samen alles eruit wat erin zit!

Q

Niet wilt investeren omdat je bang bent dat je dit niet terug verdient. Ik heb zelf al ruim €10.000 geinvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. De investeringen die ik heb gedaan kwamen echt niet altijd direct terug. Toch deed ik een heleboel ervaring op en leerde ik weer nieuwe lessen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de investering uiteindelijk toch altijd weer terug kwam.

Investeer vandaag in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Tijdens het ‘Ontdekken wie je werkelijk bent’ traject voor startende ondernemers leg je niet alleen een basis voor je bedrijf, maar ook voor je mindset. Door jezelf en jouw ‘waarom’ beter te leren kennen, kun je bewuste keuzes maken die echt bij jou passen. Dat gaat je ontzettend veel plezier opleveren in je leven en je werk!

Ben jij er klaar voor om jouw leven en bedrijf vorm te geven hoe jij dit wilt?

 

Ik help je jouw idee te ontvouwen tot een bedrijf dat helemaal is afgestemd op jouw voorwaarden.
Zodat je gaat ondernemen op jouw eigen authentieke manier en jezelf laat zien zoals je werkelijk bent.

De investering in dit traject is nu tijdelijk 997,- (excl BTW)
*Je kunt ervoor kiezen om dit in 2 of 3 termijnen te betalen.

Meld je hieronder aan voor een gratis ‘Dichterbij jezelf’ coaching sessie.
Dit geeft jou de gelegenheid om te voelen of dit traject op dit moment de stap in de juiste richting is.
Je kunt mij en mijn manier van coachen leren kennen in een gratis sessie van 45 min.

Nog een keer op een rijtje wat je allemaal krijgt:

 

 • Persoonlijke begeleiding:
  – 1-op-1 kickoff sessie (90 min)
  – 3 x strategische business coaching via zoom (60 min)
 • Accountability groep:
  – Toegang tot de besloten Facebook groep en netwerken met de andere deelnemers
  – In de agenda staan 3 masterclasses, 3 samenwerkdagen en 3 brainstormsessies gepland!
 • Onmisbare tools:
  – 3 verdiepende werkboeken
  – Het Divi Theme voor wordpress (t.w.v. 89 dollar per jaar)
  – Makkelijk aan te passen website templates, zodat jij na dit traject een website hebt staan waar je trots op bent!

Tijdelijk voor €997,- (excl BTW)

Let op! Je hoeft niet meteen af te rekenen.
Na een gratis ‘Dichterbij jezelf’ coaching sessie kun je de inschrijving definitief maken.

{

“Ondernemen is een marathon, geen sprint.
Er zullen ‘momenten van glorie’ en ‘momenten van twijfel’ zijn.”

×