Meld je aan voor een gratis dichterbij jezelf sessie

IK HELP JE HELDERE KEUZES TE MAKEN DIE ÉCHT BIJ JOU PASSEN,
ZODAT JIJ JOUW LEVEN VORM GAAT GEVEN HOE JIJ DAT WILT.

 

Ben jij er klaar mee om je constant maar aan te passen aan je omgeving? Om andere te pleasen omdat je bang bent niet goed genoeg te zijn?

Vind je het daarom moeilijk om je eigen grenzen te bewaken en loop je jezelf nog wel eens compleet voorbij?

Zou je graag wat vaker nee willen zeggen en voor jezelf kiezen, maar vind je het lastig om te voelen waar jij zelf écht behoefte aan hebt?

Omdat je misschien al langere tijd het gevoel hebt gehad dat er iets niet klopt, maar dit gevoel steeds weer hebt weggedrukt?

 


 

In deze gratis ‘Dichterbij jezelf sessie’ help ik jou op een effectieve manier naar jezelf te kijken.

Samen gaan we op onderzoek uit wat jou momenteel tegenhoudt om je leven een zinvolle richting te geven, wat je graag zou willen en hoe je dit kan bereiken.

Tijdens deze 45 minuten sessie ga ik jou een aantal tools aanreiken hoe je los kunt laten wie je denkt te moeten zijn, en weer te gaan voelen wat jij zelf graag wilt en hoe je dit kunt blijven vasthouden.

Ben jij er klaar voor om los laten wie je denkt te moeten zijn
en jouw eigen weg bewandelen?

Kom dichterbij jezelf om te ontdekken wie je écht bent, wat je wilt, waar je goed in bent en wat jouw drijfveren zijn.

TIJDENS DE ‘DICHTERBIJ JEZELF’ SESSIE:

=

Krijg je inzicht wat jouw belemmerende overtuigingen zijn,
en hoe je deze kunt omzetten naar positieve overtuigingen.

=

Hoe je kunt stoppen met piekeren en twijfelen omdat je bang bent verkeerde keuzes te maken.

=

Gaan we onderzoeken wat jij écht wilt en welke stappen je kunt nemen om dit te bereiken.

NA DE SESSIE VOEL JIJ:

=

Je opgeladen met positieve energie om door je (nu nog) belemmerende overtuigingen heen te breken.

=

Je voelt dat je het piekeren en twijfelen mag loslaten, omdat je meer zelfverzekerd bent om je eigen keuzes te maken.

=

Je hebt inzicht gekregen welke richting je graag op wilt en welke concrete stappen je kunt nemen richting je doel.

PLAN JE SESSIE IN:

JOUW LIFE COACH OM DICHTERBIJ JEZELF TE KOMEN

Leer jezelf kennen zodat je keuzes kunt maken die ècht bij jou passen.

 

Verandering begint van binnen, de buitenkant volgt vanzelf!

Hi! Wat leuk dat je aan het rondkijken bent op deze pagina. Ik hoop dat ik jou virtueel ga ontmoeten en dat ik je kan helpen keuzes te maken die écht bij jou passen, zodat je JOUW leven gaat vormgeven hoe JIJ dat wilt.

Ik weet namelijk hoe belangrijk dit is. Ik heb zo mijn eigen verhaal en vertel je graag hoe de afgelopen jaren mij gevormd hebben tot de vrouw die ik vandaag de dag ben.

Het is niet altijd even makkelijk geweest. Ik beleefde hoge pieken en diepe dalen, maar ben altijd blijven doorzetten.

Door steeds opnieuw de confrontatie met mezelf aan te gaan, opnieuw te kiezen om mijn eigen weg te bewandelen en daarmee trouw te zijn aan mezelf. Overwon ik mijn angsten en kwam ik dichterbij mijn dromen.

Ik zeg altijd: ‘zonder weerstand is er ook geen groei’.
Hoe jij omgaat met de uitdagingen in het leven zegt veel over waar je naartoe kunt groeien!

Maak jezelf vrij van wie je denkt te moeten zijn en ga ontdekken wie je werkelijk bent. Wanneer je weet wat écht belangrijk is voor jou, wat jouw kernwaarde zijn, waar je voor staat en wat jou écht gelukkig maakt. Dan kun je méér worden.

Mijn verhaal:

Op 16 mei 1992 werd ik geboren in Capelle aan den IJssel. Ik groeide op in een muzikaal en creatief gezin. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik deze genen ook had meegekregen. Zingen werd al snel een grote passie.

Een vrolijk meisje die graag anderen aan het lachen maakte. Ik was altijd heel fantasierijk en vond het heerlijk om te dagdromen en mijn eigen wereld te creëren. Er was alleen ook een keerzijde. Ik voelde mij anders dan mijn leeftijdgenoten, een beetje een vreemde eend in de bijt en echt contact maken met mijn leeftijdsgenoten vond ik dus heel erg moeilijk.

Een schoolkind ben ik nooit geweest, wel een creatieve doener. Hier was op school maar weinig ruimte voor. Gedurende mijn leerplicht periode liep ik vaak tegen de muur op. Ik leek maar niet te passen in het schoolsysteem en voelde me vaak niet gezien, gehoord en begrepen. ‘Het zit er wel in, maar het komt er niet uit’ was wat ik vaak hoorde. Op latere leeftijd werd ik me bewust van de enorme impact die deze periode op mijn ontwikkeling heeft gehad.

Modellenwerk, optreden als zangeres en een bedrijf runnen.
Ik was nog heel erg jong, maar deed het allemaal!

 

Vroeger als kind had ik één hele grote droom. Ik wilde zangeres worden! Op jonge leeftijd kreeg ik al veel kansen om op het podium te staan en op het podium voelde ik me helemaal thuis. Op het podium voelde ik me vrij, het zingen en bewegen ging vanzelf en ik had het gevoel echt in verbinding te zijn met het publiek.

Maar wat weet je nou als kind? Zangeres worden is maar voor weinig weggelegd. Kun je daar dus wel je brood mee verdienen, kun je daar écht van leven?

Ondanks dat ik op mijn 16e aangenomen werd op de muziekopleiding en toen in die tijd als veelbelovend talent werd gezien, geloofde ik zelf niet in mijn eigen kunnen. Toen ik ook nog eens lichamelijk ziek werd, besloot ik mijn droom te laten varen.

Vier jaar lang zat ik helemaal vast. Ik moest herstellen van mijn ziekte, mijn levensstijl compleet aanpassen en ik struggelde met vragen rondom mijn identiteit. Want als ik dus geen zangeres zou worden, wie was ik dan en wat wilde ik dan?

Een sprong in het diepe!

 

Op mijn 20e begon ik mijn eigen bedrijf ”Fashion4Stage”. Ik deed styling voor artiesten, ik runde een kleding webshop en ik opende twee keer de deuren van een pop-up store.

Al snel was ik een veelgevraagd styliste en kwam ik op de tofste plekken. Aan de buitenkant zag alles er rooskleurig uit, maar dagelijks voerde ik een innerlijke strijdt met mezelf. Nooit vond ik wat ik deed goed genoeg, het kon altijd beter. Ik was enorm onzeker, maar aan de buitenkant was dit niet te zien. Toch greep ik elke kans die op mijn pad kwam met beide handen aan. Altijd maar bang om iets mis te lopen.

Na drie jaar had ik nog steeds geen idee wie ik nu eigenlijk was, ik voelde me dan ook totaal niet gelukkig. Eerder leeg en moe. Ik besloot de stekker uit mijn bedrijf te trekken. Dat deed pijn. Het voelde echt als falen.

Ik nam een break van een jaar om alles op een rijtje te zetten en ook om dingen te verwerken uit de tijd ervoor. Ik wilde de confrontatie aangaan met mezelf en mezelf opnieuw vinden. Ik sportte veel, zocht oude vrienden op, ik ging naar een coach om te werken aan mezelf en vond mijn passie terug voor het schrijven van verhalen en liedjes. En langzaamaan vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Ik wilde weer muziek maken en ondernemen.

 

Begin 2017 stapte ik in een sneltrein.

Ik wist al mijn kwaliteiten met elkaar te verbinden en ineens was mijn veelzijdigheid geen probleem meer.

Als branding specialist, grafisch designer en online marketeer. Kon ik (startende) creatieve ondernemers ondersteunen in hun ontwikkelingsproces.

IK LEERDE NIET ALLEEN VEEL OVER HET ONDERNEMERSCHAP, 
MAAR IK LEERDE VOORAL VEEL OVER MIJZELF. 

Naast mijn werk was ik ook nog blogger en werd ik regelmatig uitgenodigd liedjes te zingen op business evenementen. De liedjes en verhalen die ik schreef gingen allemaal over de ontwikkeling die ik had doorgemaakt. De reacties die ik daarop kreeg waren hartverwarmend en ik kreeg steeds meer vragen over hoe ik mijn weg had gevonden. Andere op weg helpen en in beweging zetten, daar haalde ik zoveel voldoening uit. Al snel voelde ik…
HIER wil ik iets mee gaan doen.

Ik heb duizenden euro’s geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Las veel zelhulpboeken, bezocht maandelijks trainingen en seminars en volgende een opleiding Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) aan het NLP instituut‘ te Amsterdam.

Om dit te kunnen betalen, werd ik ondertussen ingehuurd als General manager bij een groot online interieur platform. Je kunt nu eenmaal niet alles en ik wist dat ik keuzes moest gaan maken. 

Toen ik begin 2019 naar London afreisde om het seminar ‘Unleash The Power Within’ van Tony Robbins te volgen. Werd het me duidelijk. Coachen en hier ook mijn muziek bij betrekken, dat is wat ik te doen heb! Ik waag weer een sprong in het diepe.

Met mijn kennis en kunde help ik (jong) volwassenen zichzelf beter te leren kennen.
Door jezelf te leren kennen kun je keuzes maken die 
écht bij jou passen.

In onze gejaagde maatschapij kan het nog wel eens een uitdaging zijn om dichtbij jezelf te blijven en de tijd te nemen te ondekken wie je werkelijk bent en wat je wilt. De maatschapij, ons schoolsysteem, is erg prestatiegericht. Het voordurend hogere doelen stellen, het perfecte plaatje willen nastreven, alles in één keer goed willen doen en de angst om nergens bij te horen veroorzaken veel stress.

Niet voor niets zien we dat het aantal jongeren die gevloerd worden door een burn-out toeneemt. Maar ook eenzaamheid speelt een grote rol in onze maatschapij. Ondanks de vele connecties op social media, geven veel terug écht en oprecht contact te missen.

Ik zie zoveel mensen zichzelf compleet voorbij lopen en keuzes maken niet trouw aan henzelf. Altijd maar aanpassen aan een ander en datgene doen waarvan je denkt dat andere dit van je verwachten. Op ten duur voel je ook niet eens meer wat je zelf graag wilt.

Als je mijn verhaal helemaal hebt gelezen, dan heb je kunnen lezen dat ook ik hier regelmatig mee heb geworsteld. Toch heb ik keer op keer mezelf weer vrij weten te maken van wie ik denk te moeten zijn en weer opnieuw bewuste keuzes gemaakt, die écht bij mij passen.

Ik heb nooit voor de makkelijke weg gekozen en vooral altijd mijn eigen weg blijven volgen.

Op basis van mijn eigen (levens) ervaring  en kennis, heb ik ‘Dichterbij jezelf’ life coaching in het leven geroepen.

‘Dichterbij jezelf’ life coaching draait om de 3 kernvragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Wil jij je weer meer verbonden voelen met jezelf en je omgeving? Minder twijfelen en met zelfvertrouwen keuzes maken om je persoonlijke, zakelijke en maatschapplijke leven vorm te geven?

Meldt je dan gratis aan voor een gratis ‘dichterbij jezelf’ sessie.

 

IK KIJK ER NAAR UIT OM JE TE ONTMOETEN!

Heb je vragen over deze ‘dichterbij jezelf sessie’?
Stuur een mailtje naar info@lanadekievit.com, een whatsapp bericht, of bel naar 0651272250
(bereikbaar: ma t/m vrij van 10:00 – 17:00)

Op deze service zijn de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van lanadekievit.com van toepassing.

×