Ik help jou heldere keuzes te maken die écht bij jou passen.

Zodat je gaat leven en werken vanuit jouw ware essentie.

 

Heb je het gevoel dat het even allemaal niet meer lekker stroomt en dat je vastzit in een spiraal van negatieve gedachten?

Heb je behoefte aan meer duidelijkheid welke richting je op wilt gaan in je leven, wat je leuk vind om te doen en waar jouw echte passie ligt.

Zou je meer je hart willen volgen, maar merk je dat jij je vaak aanpast aan je omgeving.

Dat jij jouw leven op een manier hebt ingericht zoals je denkt dat er van je verwacht wordt.

Twijfel je daarom ook vaak of je wel de juiste keuzes maakt omdat je bang bent het niet goed te doen en dat anderen dit dan zullen veroordelen.

Wat goed dat je hier bent!

 

Ben jij er klaar voor om los te laten wie je denkt te moeten zijn
en jouw eigen weg te bewandelen?

Tijdens de ‘Dichterbij jezelf’ coaching sessie ga ik jou handvatten geven om een mindset shift te maken. Zodat je van vastzitten in je hoofd, opnieuw de verbinding kan gaan maken met je hart.

Door dichterbij jezelf te komen en jouw zelfkennis te vergroten, kun je veel bewustere keuzes maken in je leven, je werk en je bedrijf!

 

Jouw life & business coach om dichterbij jezelf te komen

Leer jezelf kennen zodat je keuzes kunt maken die ècht bij jou passen.

 

Of je nou opzoek bent naar jouw droombaan, een eigen bedrijf wilt beginnen of al een essentie ondernemer bent.

‘Dichterbij jezelf’ coaching geeft jou inzicht hoe je meer uit het leven, jouw werk of bedrijf kunt halen vanuit autenticiteit, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en concrete acties.

Ik help je weer terug te komen in je eigen kracht en te ontdekken wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn. Tijdens mijn trajecten werken we aan een sterke basis voor je mindset en gaan we opzoek naar jou onderscheidend vermogen, zodat je jezelf gaat laten zien zoals je werkelijk bent.

Samen met een goede strategie en doelgericht actieplan ga je merken dat je in staat bent om aan te trekken waar je naar verlangt en vanuit plezier en vertouwen jouw doelen te bereiken.

Zie hieronder voor wie mijn trajecten zijn.

01.

Ik ben op zoek naar dé baan die mij voldoening geeft.

Het is lastig zoeken, wanneer je niet goed weet wat je precies wilt vinden. Hoe ziet jouw droombaan eruit? Kun je dit in detail omschijven. Niet alleen wat je doet, maar ook wat voor andere mensen er werken. Wat verwacht je van jouw toekomstige werkgever? Hierin hoef jij jezelf niet aan te passen. Je mag helemaal jezelf zijn en erop vertrouwen dat er een baan is waar zij iemand zoals jou, met jouw persoonlijkheid en kwaliteiten nodig hebben.

In 6 sessies help ik jou op weg om jezelf beter te leren kennen, zodat je bewust keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Naast het werken aan zelfkennis, rijk ik jou praktische tools aan om een onderscheidend CV en motivatiebrief te schrijven en jezelf te presenteren met zelfvertrouwen.

02.

Ik droom van mijn eigen bedrijf en heb mij net ingeschreven

Speciaal voor startende ondernemers heb ik een heel mooi traject van 3 maanden ontwikkeld. 

Ik help je om jouw idee te ontvouwen tot een bedrijf dat helemaal is afgestemd op jouw voorwaarden. Zodat je gaat ondernemen op jouw eigen authentieke manier en jezelf laat zien zoals je werkelijk bent.

Je leert in dit traject alles wat je moet weten over posititionering, branding, storytelling, community building, marketing en sales.

Nog belangrijker je hoeft het niet alleen te doen!

Naast intensieve 1:1 begeleiding, organiseer ik regelmatig brainstorm sessies en samenwerk dagen voor mijn leden.

03.

Ik heb mijn eigen bedrijf, maar te weinig klanten en verlies plezier in het ondernemerschap

Had je verwacht dat het makkelijker zou zijn om aan klanten te komen, maar valt dit tegen. Blijven de resultaten uit en verlies je hierdoor het plezier in het ondernemerschap. Raak je de verbinding met jezelf en jouw missie kwijt en wordt het hierdoor ook moeilijker om verbinding met jouw publiek te leggen.

Dan zijn mijn 1:1 business coaching sessies iets voor jou.

Mijn sessies zijn voor ondernemers die, misschien wel vanuit een eigen levensveranderende ervaring, hun kennis en ervaring willen delen met andere mensen om zo een mooiere samenleving te creëren.

We werken aan positionering, branding, storytelling, community building, marketing en sales.

Meld je aan voor een gratis ‘Dichterbij jezelf’ sessie

In de maand februari 2021 heb ik elke maandag en woensdag gereserveerd voor 1 gratis ‘Dichterbij jezelf’ sessie van 60 min.

Wil je hiervoor in aanmerking komen, vul dan de vragen hieronder zo volledig mogelijk in.

Ik neem daarna z.s.m. contact met je op wanneer de sessie voor jou kan plaatsvinden.

TIJDENS DE ‘DICHTERBIJ JEZELF’ SESSIE:

=

Wil ik je uitnodigen om open te staan om nieuwe inzichten te ontvangen.

=

Ga ik je tips geven hoe je kunt stoppen met piekeren en twijfelen omdat je bang bent verkeerde keuzes te maken.

=

Ga je ervaren hoe het voelt om vanuit zelfvertrouwen en verbinding met jezelf bewuste keuzes te maken.

NA DE SESSIE:

=

Voel jij je opgeladen met positieve energie om door je (nu nog) belemmerende overtuigingen heen te breken.

=

Weet jij hoe je het piekeren en twijfelen kunt loslaten, omdat je meer zelfverzekerd bent om je eigen keuzes te maken.

=

Heb je inzicht gekregen welke richting je graag op wilt en welke concrete stappen je kunt nemen richting je doel.

Vragenlijst:

Vul hieronder het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op! 

Werk je momenteel?

Zou je willen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling?

AVG

4 + 2 =

Referenties…

Lana gaf me een aantal opdrachten om mezelf en mijn ideale klant beter te leren kennen. Door hierover na te denken, werd voor mij steeds helderder wat ik precies wilde. Ook kreeg ik hierin steeds meer zelfvertrouwen dat ik echt wat te bieden heb vanuit mijn bedrijf.

Tijdens onze sessies stelde ze goede vragen, waardoor ik echt moest voelen en nadenken waar ik stond, waar ik naar toe wilde, en vooral waarom. Ik heb hier veel van geleerd, waardoor ik nu die vragen soms ook aan mezelf kan stellen als ik weer eens ergens tegenaan loop.

Coaching van Lana is trouwens heus niet zweverig of vaag. De vragen die ze stelt en haar adviezen zijn juist vaak heel praktisch en to-the-point. Hierdoor merk je dat de basisvragen, die in het begin misschien nog wat vaag zijn, beetje bij beetje worden ingevuld, waardoor je ook echt het gevoel hebt jezelf en je ‘waarom’ beter te leren kennen. Hier kun je dan ook weer praktisch en vol zelfvertrouwen mee aan de slag in je bedrijf en je leven.

Jenny Zuidberg

Magic Mill Support

Ik kan eerlijk zeggen dat ik nu een website die laat zien wie ik ben als Nicole. Vele mensen in mijn omgeving geven dit ook terug en de eerste klanten hebben al gezegd dat ik inderdaad net zo ben zoals ik mezelf presenteer online.

Ik verwijs een ieder vol vertrouwen naar mijn website en ik wens elke startende ondernemer ditzelfde gevoel van trots toe.

We hebben gedurende het creatieproces intensief contact gehad en Lana is elke deadline nagekomen, ze denkt mee in het proces zowel op looks als op inhoud, ze heeft mij veel vragen gesteld waardoor ik mijn beeld steeds scherper kreeg en ze is altijd bereikbaar geweest. 

Nicole Engels

De mindsetpsycholoog

Wij hebben Lana voor Makeover.nl ingeschakeld omdat het bedrijf een gezicht miste en iemand die daar de projecten voor groei samen met ons kon oppakken.

Lana heeft een heel jaar lang alle projecten onder haar hoede gehad en ontwikkeld, o.a. een ledenomgeving en grote delen van de nieuwe website. Lana is erg zelfstandig, creatief, durft zichzelf uit te spreken en ontwikkeld snel een visie voor het werk wat ze doet.

Het meest waardevol in onze samenwerking vond ik het feit dat ze visie heeft en daarbinnen de creatieve oplossingen weet te vinden. Lana is iemand die je prima voor een boodschap kunt sturen en een project van A tot Z kan oppakken.

Demian Beenakker

makeover.nl

Lana heeft bijna een jaar op het Smart&Sexy kantoor gewerkt om samen met ons de plannen visueel vorm te geven. Video’s en fotoshoots begeleiden, online programma vormgeven, restyling van het kantoor, er is van alles gebeurd.

Het is zeer prettig werken met Lana. Ze denkt mee, creëert en verrast, stelt vragen en neemt verantwoordelijkheid. Ze werkt heel zelfstanding en als een diesel (wat heel fijn is) en haalt alle deadlines. Haar netwerk krijg je erbij. Een pool van hele leuke, professionele mensen waar zij mee werkt en waarvan zij weet wie zij waar voor moet vragen.

Wij gaan bij een volgend project graag weer met Lana aan de slag.

Lisa Portengen

lisaportengen.nl

Een tijdje terug heb ik een Skype-gesprek gehad met Lana. Haar ervaring in de creatieve wereld in combinatie met haar ondernemersgeest trokken me aan om met Lana in gesprek te gaan.

Voor mij is ondernemen helemaal nieuw en had even een duwtje in de juiste richting nodig. Met Lana kletsen heeft me geholpen om meer van mezelf te laten zien en om bewuster te worden van de kanalen die ik kan inzetten om mijn site te promoten. Thanks!

Marlouk Basten

Versjesvanmar.nl

Bedankt voor je tijd en tips vanmiddag! Ik heb er echt een hoop nieuwe en goede inzichten door gekregen! Vanmiddag direct een mooi journal en een schrift met tabbladen gekocht, zodat ik al mijn gedachten kan opschrijven, ordenen en bijhouden!

Snel aan de slag met mijn website en de dingen die we nog meer besproken hebben! Super bedankt! 

Leoni Goudkuil

leonigoudkuil.nl

×