What I do

The only way to do great work is to love what you do

Branding

Jouw lifestyle integreren in je bedrijf?
Ik geef vorm aan jouw verhaal doormiddel van:
BRANDING | DESIGN | PROMOTION
Bekijk deze pagina’s en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.
Voor verdere informatie neem vrijblijvend contact met mij op.

Online Programma

Wil jij je kennis en ervaring online delen en verkopen?
In een online programma/training kun je al jouw kennis verpakken in modules.
Inmiddels heb ik al meerdere online programma’s gemaakt voor verschillende ondernemers.
Dit is anno nu een erg populair verdienmodel. Laat mij jouw eigen online programma regisseren en vormgeven. 

Visuele content

Jouw social media bereik en impact verdubbelen?
Maak gebruik van professionele visuele content. Op mijn design en promotion pagina leg ik uit over het belang van deze content.
Laat mij jouw visuele content regisseur zijn en neem vrijblijvend contact op om deze mogelijkheden te bespreken.

E-commerce

Email adressen verzamelen van potentiële klanten in jouw doelgroep?
Deze email adressen zijn geld waard. Daarom integreer ik list-building op jouw website d.m.v gratis weggevers zoals bijv. een E-book, Challenge en/of winacties.

Styling

Na de middelbare school heb ik een opleiding gevolgd voor Make-up Artist en haarstyliste en hierdoor kwam ik in aanraking met mode. Op 20 jarige leeftijd startte ik mijn eigen onderneming “Fashion4Stage”. Als styliste van, met name, artiesten heb ik super leuke opdrachten gedaan. Ik heb mij verdiept in image building en podium presentatie. Hoe verkoop en presenteer je jezelf als artiest want talent hebben alleen is (helaas) niet genoeg. In 2016 ben ik met mijn werk een andere weg ingeslagen. Mijn werkzaamheden voor Smart&Sexy in 2016 hebben mij de juiste duw gegeven. Mijn creatieve brein heeft voldoening nodig en graag gebruik ik mijn ervaringen en talenten om andere creatieve ondernemers een podium te geven dmv BRANDING | DESIGN | PROMOTION.

*Hieronder een overzicht van de leukste styling opdrachten die ik afgelopen jaren gedaan heb

Maatwerk

Mijn diensten zijn los te boeken of in pakketen.
Graag leer ik jou kennen tijdens een vrijblijvende brainstorm sessie. Hierin kunnen wij jouw wensen bespreken en maak ik een offerte op maat.