Samenwerken met mij?

Ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten neem dan contact met mij op via het contact formulier.
Onderaan deze pagina vind je ook een inschrijf formulier voor een brainstorm sessie. Deze sessie is geheel vrijblijvend en bedoelt om elkaar te leren kennen. Aan de hand van jouw ideeën en wensen kan ik een passende offerte maken. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar.

 

Wat ik voor jou kan betekenen? 

N

Ondersteuning identiteit & imago

Jouw lifestyle integreren in je bedrijf? Ik geef vorm aan jouw verhaal.

N

Visuele content voor jouw social media

Laat mijn jouw visuele content regisseur zijn voor meer bereik en impact op social media.

N

Verkoop genererende website en salespagina

Een website gericht op contact en conversie

N

Vormgeven van jouw online programma of training

In een online programma/training kun je al jouw kennis verpakken in modules. Laat mij jouw eigen online programma regisseren en vormgeven.

Referenties

 

Lana is een professioneel ingestelde ondernemer. Tijdens de opnames van onze teaser nam zij niet alleen de rol als styliste maar ook als regisseur achter de schermen. Ze is gedreven, enthousiast, creatief en neemt haar werk heel serieus. Op haar kan je altijd bouwen. Ze denkt mee en ziet het totale plaatje. De samenwerking verliep uitstekend en ik zal zeker nog een keer gebruik maken van haar diensten.

Vanessa Dea

Miss.tiQ

Lana heeft bijna een half jaar op het Smart&Sexy kantoor gewerkt om samen met ons de plannen visueel vorm te geven. Video’s en fotoshoots begeleiden, online programma vormgeven, restyling van het kantoor, er is van alles gebeurd. Het is zeer prettig werken met Lana. Ze denkt mee, creëert en verrast, stelt vragen en neemt verantwoordelijkheid. Ze werkt heel zelfstanding en als een diesel (wat heel fijn is) en haalt alle deadlines. Haar netwerk krijg je erbij. Een pool van hele leuke, professionele mensen waar zij mee werkt en waarvan zij weet wie zij waar voor moet vragen. Wij gaan bij een volgend project graag weer met Lana aan de slag.

Lisa Portengen

Smart&Sexy

Ik heb Lana 2 jaar geleden benadert als styliste voor mijn fotoshoot. Ik heb haar gevonden door de campagne die ze maakte, waarbij kleding voor “on stage” centraal stond. Dit soort styling vereist vaak wat meer edge en wat meer “out of the box” denken. Doormiddel van Moodboards en uitbundige besprekingen, hebben we een beeld kunnen creëren van de image die ik als artiest wil uitstralen. Ze heeft voor mij de perfecte combinatie kunnen vinden tussen haute couture, design en casual. En het belangrijkste was, dat ik mij op m’n gemak voelde in de kleding die ik aantrok en volledig mezelf kon zijn als artiest. Voor mijn volgende project zal ik Lana zeker weer benaderen!

April Darby

April Darby

Vrijblijvend een brainstorm sessie?

Boek nu vrijblijvend een brainstorm sessie. Deze sessie plannen we in op locatie of via Skype.
Tijdens deze sessie maak je kennis met mij en de diensten die ik aanbied. Ik lever maatwerk.

Vul je gegevens hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact op.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!