About me

Be fearlessly authentic

Lana:

Mijn naam is Lana de Kievit, ik ben 25 jaar en woon in Krimpen aan den IJssel, een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik begeleid creatieve ondernemers en startups op weg naar hun eigen succesverhaal doormiddel van:

BRANDING |DESIGN | PROMOTION.

Mijn missie:

Dagelijks doe ik nieuwe contacten op en komen er leuke opdrachten binnen. Ik ben energiek en wil uiteraard nog veel meer creatieve ondernemers en podium kunstenaars inspireren en begeleiden. Mooie projecten opzetten en deze tot een succes maken.

 

Mijn verhaal:

Ik ben geboren in een muzikaal en creatief gezin. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik deze genen ook had meegekregen. Zingen werd al snel een grote passie maar ik ben ook altijd een groot dierenvriend geweest. Op mijn 10e kreeg ik mijn eigen paard en hij was de eerste grote liefde van mijn leven. Een opleiding dierhouderij op het Wellant College in Gouda was dan ook een logische stap want als ik later een beroemde zangeres zou worden kon ik ook een eigen paardenstal beginnen! Maar wat weet je nou als 13-14 jarige wat je later echt wilt gaan doen. Een schoolkind ben ik nooit geweest, wel een creatieve doener.

Op 16 jarige leeftijd heb ik als zangeres super leuke optredens gedaan maar ik was nog te jong en onzeker om hier serieus mee door te gaan. Na de middelbare school heb ik een opleiding gevolgd voor Make-up Artist en haarstyliste en hierdoor kwam ik in aanraking met mode. Op 20 jarige leeftijd startte ik mijn eigen onderneming “Fashion 4 Stage”. Als styliste van, met name, artiesten heb ik super leuke opdrachten gedaan. Ik heb mij verdiept in image building en podium presentatie. Hoe verkoop en presenteer je jezelf als artiest want talent hebben alleen is (helaas) niet genoeg.  Wat ik vooral heb geleerd is dat je je gevoel en passie moet volgen en doen waar je echt goed in bent.

Ik ben weer gaan zingen en liedjes schrijven. Ook ben ik met mijn werk een andere weg ingeslagen. Mijn werkzaamheden voor Smart&Sexy in 2016 hebben mij de juiste duw gegeven. Mijn creatieve brein heeft voldoening nodig en graag gebruik ik mijn ervaringen en talenten om andere creatieve ondernemers een podium te geven dmv BRANDINGDESIGN | PROMOTION.

Mijn zoektocht is voorbij. Ik weet wat ik wil en ga van www.lanadekievit.com een succes maken.

t

Haal jij wel alles uit je potentieel?

t

Ben jij wel voldoende zichtbaar?

t

Benut jij alle mogelijkheden van social media?

Wat ik doe

Op deze pagina vind je alles over mijn diensten. Kijk rond en neem vrijblijvend contact op voor een brainstorm sessie.