Ruimte maken in het hoofd om SMART doelen te stellen. Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. SMART!

Je herkent dit misschien wel. Heel veel willen maar weinig doen. Of juist heel veel doen maar niet vooruit komen. Een ontiegelijk vol hoofd is het gevolg.

Wil je misschien teveel? Als ik kijk op doelen lijstjes van andere zie ik vaak heel veel doelen. En deze staat er ook altijd tussen: meer geld verdienen. Maar wist je dat dit helemaal geen specifiek doel is?

Meer geld verdienen is de uitkomst van een doel halen als bijvoorbeeld: een nieuw product verkopen, een nieuwe dienst aanbieden, uitbreiden of verbeteren.

Maar hoe pak je dit met beide handen aan en kom je in flow?

 

Gisteren heb ik een te gekke sessie gehad. Dit is veelbelovend, inspirerend en écht mijn passie. Daarom ga ik iets speciaals doen. Wil jij deze sessie ‘Van denken naar doen!’ Over doelen stellen en richting bepalen volgen? Twee uur lang samen met mij hieraan werken? Om met een gestructureerd hoofd de deur uit lopen? Stuur dan een mailtje naar info@lanadekievit.com en ik doe jou een speciaal aanbod!

Waar ga jij naartoe? Ik hoop dit samen met jou in kaart te brengen.

Een tijdje geleden heb ik Lana een mail gestuurd of zij mij wilde helpen met o.a. een stukje branding. Na een enthousiaste mail van haar, hebben we een brainstormsessie ingepland.

In de brainstormsessie heeft zij al heel veel waardevolle kennis met mij gedeeld en uit de losse pols heeft ze een tijdspad voor mij uitgestippeld. Ik ben erg blij dat ik met haar in gesprek ben gegaan en ik hoop in de toekomst samen te werken.

Brigitte Hoogdorp

Urban Confetti

Een tijdje terug heb ik een Skype-gesprek gehad met Lana.

Haar ervaring in de creatieve wereld in combinatie met haar ondernemersgeest trokken me aan om met Lana in gesprek te gaan. Voor mij is ondernemen helemaal nieuw en had even een duwtje in de juiste richting nodig. Met Lana kletsen heeft me geholpen om meer van mezelf te laten zien en om bewuster te worden van de kanalen die ik kan inzetten om mijn site te promoten. Thanks!

Marlouk Basten

Versjesvanmar

Thanks voor je tijd en tips vanmiddag! Ik heb er echt een hoop nieuwe en goede inzichten door gekregen. Vanmiddag direct een mooi journal en een schrift met tabbladen gekocht, zodat ik al mijn gedachten kan opschrijven, ordenen en bijhouden. Snel aan de slag met mijn website en de dingen die we nog meer besproken hebben. Nogmaals super thanks en tot de volgende keer!

Leoni Goudkuil

presentatrice